lördag 7 augusti 2010

Äntligen ny lördagsrunda med Fredrikshof

Efter sommar- uppehållet från lördags- träningen från Farsta simhall med Fredrikshof var det i dag dags igen att bege sig ut. Väderprognosen lovade mindre regn (0,1 mm eller nåt) så jag tog varken med mig regnjackan eller skoöverdragen.

På vägen hemifrån såg jag Anette cykla en bit bort så det vara bara att cykla ikapp för att få sällskap fram till simhallen, där det var flera bekanta ansikten från vårens turer. :-)

Fram till Grindstugan var det gråmulet, men uppehåll, och precis när vi kommit fram kom de första regndropparna, vilket gjorde att det var alldeles utmärkt att stanna till för en macka och kaffe. Efter Grindstugan var det regn i precis under hela turen, men det var rätt varmt, vilket gjorde att det funkade bra. Även fast jag saknade min regnjacka och skoöverdrag ...

Gillar verkligen min Garmin Edge 705, men jag gillar inte att jag inte kommer ihåg att starta och stoppa tid- tagningen. Eftersom turen hemifrån till/från Farsta går lite lugnare, tänkte jag det vore kul att se hur snabbt vi körde under den 8 mil långa gemensamma turen. Men jag glömde både att trycka på "lap" när vi kommit tillbaka och även glömde jag att trycka på "starta" efter fika-pausen. Får bli bättring på detta!

Så fakta i Garmin Connect är inte riktigt rättvis. Vi snittade på runt 30 km/h under vår gemensamma tur, vilket kändes grymt bra. Och totalt cyklade jag 10 mil i dag. Men det bästa av allt: Jag har inga problem alls med knät! :-)

Fikapaus på Grindstugan.


3 kommentarer:

 1. Vad härligt att knäet är bra igen. Känner igen datorproblemet, helst när man kört riktigt fort och inser att man förmodligen skulle åkt ännu fortare om man inte tagit med uppvärmningsmilen. :-)

  SvaraRadera
 2. Schysst runda och kul foton! Bra att knät verkar lira igen!

  Den där rundan ser riktigt trevlig ut..

  SvaraRadera
 3. Ja, riktigt glad över knät. I dag känns det ingenting, igår kände jag mig bara extra "trött" i vänsterknät, men inte ont eller ömt, så vilan har ger resultat. :-)

  Permoblog: Ja, exakt, man vill ju att det ser bra ut i statistiken med farten. ;-)

  Martin S: Är rundan som vi brukar köra från Farsta på lördagar. Turen inkludera ett par fartlekar och belgisk kedja. Gillar verkligen att vara ute med Hovet på lördagarna. :-)

  Fartlekar

  SvaraRadera