måndag 30 april 2012

Idag kom min överraskning med posten!


Vilken suverän avslutning på april och välkomnande av våren när jag sent på eftermiddagen idag var och hämtade ut mitt sponsringspaket från Gainomax på Postens utlämningsställe i ICA-butiken, ett stenkast från bostaden.

Nära 20 kilo (!) vägde det och var fullpackat med Gainomax Recovery, Gainomax Recovery Long Distance, Gainomax Energy Bar och Gainomax Protein Bar.

Passar perfekt när jag imorgon bitti ska ut på långtur med mitt sub-10-gäng. Blir ett par Energy Bars i fikan och Recovery Long Distance när jag är klar med turen. 

fredag 27 april 2012

Vitsippor och grusvurpa


Jag tog en morgontur före jobbet idag. Blev en rätt kort tur på knappt 3 mil för att känna formen. Har haft lite ansträngt högerknä och en svag kännig efter Mallis. På dagens tur kändes det knappat alls, men jag kommer ändå att ta vilohelg, då jag ska åka till Värmland i helgen och väljer att lämna cykeln hemma.

Turen gick bra idag, förutom när jag skulle svänga över en väg från en cykelväg, då jag vurpade i grus. Inte bra, men jag slog mig knappt och cykeln klarade sig utan någon skråma alls.

Desto roligare var det att se några vitsippor vid vägkanten nära Kungens Kurva.




torsdag 26 april 2012

Utvald till Gainomax Sports Team

Bra pris på 18 Gainomax Recovery på Willys (bild från i vintras)

Jag fick en positiv överraskning med e-post idag. Efter att jag skickade in min ansökan för några veckor sedan har jag nu blivit uttagen till Gainomax Sports Team!

Detta innebär att jag nu kommer att bli sponsrad med Gainomax-produkter fram till Vätternrundan den 17 juni. Alla vi deltagare i Gainomax Sports Team som siktar på Vätternrundan kommer att finnas samlade här, där du kan följa oss.

Jag är en flitig användare av Gainomax Recovery, men inte övriga produkter, så det ska bli kul att bland annat få testa Gainomax proteinbar.

Kvällstur med Mats och Magnus

I tisdags kväll, efter initiativ från Magnus, blev det en kvällstur tillsammans med honom och Mats; trion som ska  köra Siljan Runt tillsammans. Blir perfekt uppladdning inför Vätternrundan, som är två veckor senare.

Vi körde en sväng till Älta och sedan avslutning med backintervaller upp mot kyrkan i Vitabergsparken. Bra väder och trevligt sällskap!

Jag njöt även av kvällssolen på vägen hem över Årstabron. Nice!





söndag 22 april 2012

2 x Färingsö i helgen

Efter sol och värme på Mallorca i två veckor kom jag hem till regn och kyla natten till i onsdags. 

Det tog ett par dagar att vänja sig, men nu i helgen blev det två pass på Mälaröarna, ut till Färingsö. I går tillsammans med Team Rynkeby Stockholm, där jag fick förmånen att leda en av grupperna.

I dag trotsade jag och Mats vädret och körde i princip samma tur som jag körde igår. Duggregn och kallt, så värmen, kaffet och pajen på Svartsjö Café och Livs var väldigt efterlängtad och uppskattad.









måndag 16 april 2012

Sista turen blev en fikatur till Montuiri

I morgon bär det av hem till Svedala igen. Sista turen på Mallis för den här gången blev en fikatur till Montuiri.

I morse såg det mörkt ut med regn, med vid 10-tiden slutade det, så 10.30 var vi ett gäng på 10 personer som gav oss iväg. Blött på vägarna, men i stort sett uppehåll gjorde att det blev en helt ok avslutning på 10 cykeldagar, även om jag var lite blöt och frusen emellanåt.









söndag 15 april 2012

Hagelskur istället för långtur till Can Picafort

I dag var tanken att det skulle bli en långtur till Can Picafort med Uffes Tapasgäng.

Men efter tre mil när vi var i Montuiri började det hagla (!) Nog värsta hagelskuren jag varit med om. Så istället blev det att cykla fort hemåt istället via Porreres.

Turen slutade på 6 mil och en bra snittfart på hemvägen.







lördag 14 april 2012

Ny bergsrunda till Soller-Deia-Valdemossa

Efter söndagens tur till Soller-Deia-Valdemossa med Petters Congas-gäng var jag helt slut. I dag efter samma runda (exklusive berget Puigpunyent) med Åsas Tapasgäng känner jag mig hyfsat pigg, efter 12 mil och 1 663 höjdmeters stigning.

Mysig lunch vid hamnen i Port Soller och fika i Valdemossa. En bra lördag helt enkelt!
















fredag 13 april 2012

Bergstur till Sa Calobra

Även i går blev det en favorit i repris; bergtur till Sa Calobra. Jag funderade först på att stå över och ta en lugnare tur med Åsas gäng till Petra och Sineu. Men kände mig förvånansvärt pigg i benen, så jag hängde på Uffes gäng och dagen slutade på totalt 16 mil.