torsdag 26 april 2012

Utvald till Gainomax Sports Team

Bra pris på 18 Gainomax Recovery på Willys (bild från i vintras)

Jag fick en positiv överraskning med e-post idag. Efter att jag skickade in min ansökan för några veckor sedan har jag nu blivit uttagen till Gainomax Sports Team!

Detta innebär att jag nu kommer att bli sponsrad med Gainomax-produkter fram till Vätternrundan den 17 juni. Alla vi deltagare i Gainomax Sports Team som siktar på Vätternrundan kommer att finnas samlade här, där du kan följa oss.

Jag är en flitig användare av Gainomax Recovery, men inte övriga produkter, så det ska bli kul att bland annat få testa Gainomax proteinbar.

4 kommentarer:

 1. Ja det skall bli kul att testa på nu när man blev teammedlem.
  Grattis till att du kom med :)

  SvaraRadera
 2. Ser också fram emot att få testa nya produkter! Och att följa din blogg på vägen till Vätternrundan, du ser ut att ha cyklat en hel del!

  SvaraRadera
 3. Grattis! Med nöje ska jag följa din blogg stallkamrat.
  Såg att ditt mål är sub10. Cyklar du med någon specifik klunga eller? Jag har precis börjat cyklat, fått ihop nästan 70 mil och senaste passet snitta jag 30km/h på 6mil. Har satt upp sub12 som mål på vättern. Du med lite mer erfarenhet, har du nått tips bör jag sätta högre mål, sub11 eller sub10? Vill självklart cykla så snabbt som möjligt men vill ha realistiska mål.

  SvaraRadera
 4. @Marre: Ja, ska bli kul att följa varandra! :-)Hämtade precis ut mitt paket med Gainomax-produkter. Blogginlägg kommer lite senare.

  @Eiden: Jag kör med Fredrikshof i en sub10-grupp. Körde sub 11 förra året och vi kom i mål på 10.13. Tycker att det låter både rimligt och lagom att du satt upp sub12 som mål när det är första gången du kör Vättern. Kör du tillsammans med andra i en klunga kommer du absolut kunna fixa sub10 om du redan har nästan 70 mil och snittat 30 km/h i 6 mil på egen hand. Men då bygger det på att ni är ett gäng som tränar ihop i förväg, kör belgisk kedja osv. hela loppet tillsammans.

  SvaraRadera