lördag 2 juni 2012

Blåsig Siljan Runt kryddad med regn sista milen

Körde Siljan Runt idag för andra gången i mitt liv. Förra gången var det strålande solsken och en grym upplevelse.

I dag blev det också en grym upplevelse med kastvindar/sidvindar som jag aldrig varit med om tidigare på en cykeltur.

Jag och Patrik från min sub10-grupp som ska köra Vätternrundan tillsammans med Fredrikshof fick följa med ett gäng cyklister från Fredrikshofs Lidingö sub10-grupp. Tack Vilma! Hon har även bloggat om vår gemensamma runda kring Siljan och Orsasjön.

Som tur är startade vi tidigt (strax efter kl. 7) och lyckades enbart få regn de sista tre milen. Då hade jag hunnit ta på mig min regnjacka och var långt ifrån genomblöt när jag satt och käkade efter loppet. Lyckades

Värre var det för mina medresenärer i bilen; Mats och Magnus, som hade ösregn sista 8 milen... Bastun efter loppet på Moraparken satt perfekt efteråt!

 Patrik (till vänster) är redo för start.

 Korvdepån!
 Glad och nöjda i mål!

5 kommentarer:

 1. En rolig tur trots mina sega ben och vädret mot slutet. Tack för bra sällskap och uppdateringar på hur långt det var kvar - hade inte behövt ha med någon cykeldator när man har dig i gruppen :) Nästa år siktar vi på sub 5 tycker jag! :) (Lånade några bilder till min blogg, och länkade förstås. Hoppas att det var ok!)

  SvaraRadera
 2. Tack själv! Självklart får du låna bilder! :-)

  SvaraRadera
 3. Schysst med hyfsad tur i alla fall trots vind. Bra timing ändå att ha cyklat så snabbt så bara sista 3 milen blev våta ;)

  SvaraRadera
 4. ni ser väldigt glada ut iaf :)

  SvaraRadera
 5. Hej! vi ser att du är en träningsinriktad person. Ethic sport erbjuder nu 25% rabatt på alla produkter! Ethic Sports kosttilskott är använda av italienska professinella idrottare och är dopingfree testade och certifierade av det italienska hälsovårdsinstitutet. Kika in på vår hemsida om du är intresserad och köp gärna en produkt för att testa vilken som passar dig bäst!
  Mvh/ EthicSport

  SvaraRadera