måndag 25 oktober 2010

Utomhus blev inomhus

Efter att ha vant sig vid sköna höstdagar med runt 10-15 grader slog vädret om helt häromveckan med temperaturen runt nollan. Istället för cykel utomhus har det nu blivit fokus på spinning puls-pass inomhus istället. Favoritpasset hittills är Johans grymma 75 minuters pulspass på söndagar där jag kör järnet!

Min första cykelsäsong (med racer) börjar alltså närma sig sitt slut, även om jag ska se till att försöka komma ut på någon mer cykeltur innan snön tar över.

Minne från sommaren 2010.

Många härliga minnen har det blivit under alla cykelturer och när jag städade häromdagen hittade jag två biljetter från båtturer jag tagit i samband med cykelturer.

Ser fram emot många, och långa, cykelturer nästa år och jag sitter nu och funderar på att åka iväg på en cykelresa tidigt i vår till Mallorca eller Italien. Någon som har någon plats eller researrangör att tipsa om?

6 kommentarer:

 1. Bosse, han som är ordförande för Hofvet, anordnar väl resor till Mallis tror jag. Pratade lite med honom om det före ett spinningpass för två veckor sen, så lägg ett inlägg på forumet eller maila honom så kan du kanske få lite bra tips. Sen gissar jag att Martin väl kan komma med lite bra tips också kanske :-)

  SvaraRadera
 2. Har du mailadress till Bosse?

  Jepp, Martin har koll på Mallis, men är sugen på en organiserad resa i vår. Har redan några tips som Cykelklubben och Cykelresor.com som anordnar, men fler tips är välkommet. Och gärna ifall någon mer ska åka! :-)

  SvaraRadera
 3. Camp Mallorca tror jag skulle passa dig! :)

  http://www.campmallorca.se

  SvaraRadera
 4. Tack Martin! Ska kolla upp detta! :-)

  SvaraRadera
 5. Kolla med cykelklubben.se de kör en resa i vår =)

  SvaraRadera
 6. Tack Blackie! Har kollat runt lite nu och det känns som att cykelklubbens resa skulle passa mig. :-)

  SvaraRadera