måndag 26 september 2011

Varma sensommarturer på Södertörn

Fika och käk i solen vid Farsta gård, efter avslutat pass.

De två senaste helgerna har bjudit på varm sensommarvärme, vilket passat perfekt för lördagsturerna med Fredrikshof från Farsta. Det gäller att passa på och njuta innan kylan och hösten tar över.

Förra lördagen kände jag mig riktigt stark och drog förbi flera i backen under fartsträckan på Pålamalmsvägen. Denna lördag var jag lite segare, kanske beroende på att jag körde ett puls-spinningpass kvällen innan. Dock var snittet hela 31,4 km/h under våra gemensamma åtta mil i lördags. Bra sensommartempo!

Trevligt är det i alla fall att flera av oss från lördagens tur ska köra Vätternrundan sub 10 tillsammans! :-)

Magnus på sin nyinköpta hoj.

Extra paus pga punktering.


tisdag 13 september 2011

90-minuters pulsspinning - ny måndagsvana?

Jag testade ett nytt spinning-puls pass igår kväll med en ny instruktör och hela 90 minuter långt. Vilket lyckorus det blev! Alexander Amprazis är en grym instruktör och är precis som instruktörer ska vara. Pratar inte om sig själv men peppar o gör allt för att vi ska ge järnet! Upplägget med intervaller var perfekt. Nu blir det nog Sats Tule framöver på måndagarna.

Synd bara att passet börjar först 18.30, men 90 minuterpass gör det värt att det är lite sent o längre bort. Å grymt musik med bra egenhändiga mixar som funkar klockrent!