torsdag 20 maj 2010

Ny cykelaffär

Snacka om att jag bor bra. Inom bara drygt en kilometers radie från mig finns nu tre cykelbutiker; Tellus Cykel, Cykloteket och så nyöppnade Nordic Cycling, som ligger på Främlingsvägen i Aspudden.

Butiken öppnade för ett par månader sedan, men det var först efter deras annons i nya numret av Kadens som jag fick upp ögonen för den.

Jag gjorde mitt första besök där i dag och köpte bland annat en sadelväska. Gillade butiken direkt, och det är kul när den trivs av två eldsjälar.

Råkade komma in i butiken mitt i slutspurten av dagens etapp i Giro d'italia, vilket gjorde att vi kollade någon minut på dagens målgång innan det var dags för mig att betala. Kul! Hit kommer jag gå flera gånger.

Nu gäller det också att ladda inför helgens pass. Blir träningspass med Fredrikshof på lördag och Roslagsvåren på söndag. Mitt första motionslopp! Jag har anmält mig till den långa turen som är 13,5 mil. Håll tummarna!

5 kommentarer:

 1. Tack för tipset om Nordic Cycling, dit ska jag vid tillfälle och kolla in! :)

  Ta det försiktigt på lördagsträningen, det är söndagen som är viktig ;) Jag kommer nog ut och kollar på en sväng men kan tyvärr inte medverka pga knärehab. Håll utkik efter en kille i rött och svart med Scott CR1 Comp -09 ;)

  Ses kanske på nån Fredrikshof-träning?

  Trevlig blogg, för övrigt!

  SvaraRadera
 2. Tjena Martin!

  Kul att du hittat (och gillar) min blogg och tipset om Nordic Cycling. :-)

  Jepp, lovar att ta det lugnt på lördag.

  Brukar du också köra Farsta-turerna med Fredrikshof på lördagar?

  SvaraRadera
 3. Lycka till på söndag Peter. Jag hostar fortfarande som en KOL-patient så jag har fått inse att jag nog måste hoppa över RV. Får ta Roslagshösten istället :-)

  SvaraRadera
 4. Tack Camilla! Krya på dig nu så vi kan cykla ihop snart! :-)

  SvaraRadera
 5. Peter: jag har endast varit med Fredrikshof Lidingö tre tisdagar. Pga en knäskada kan jag inte köra så långt som jag vill just nu, men det kommer förhoppningsvis! :)

  Såg ni var ute igår, episkt..

  SvaraRadera