måndag 26 mars 2012

Team Rynkeby-kläderna har anlänt!

Ikväll hade vi teammöte med Team Rynkeby Stockholm 2012 på Bianchi Café och Cycles. Fick mina teamkläder, så nu ser jag fram emot första rundan med gänget på lördag.

söndag 25 mars 2012

Nu har jag hämtat min Team Rynkeby-cykel!

Ser fram emot att ta denna bike till Paris i sommar, men först Vätternrundan på min ordinarie Bianchi!

Första racerrundan för säsongen!

 
Nöjd efter säsongens första 10-milare på racern.


I går blev det premiär att ta ut racern för säsongen. Som vanligt en grym tur med Fredrikshofs Farstagäng med mellangruppen. 

En liten vurpa (utan några skador på mig) gjorde dock att bakväxeln vred till sig något, men jag fick bra hjälpa av mekaniker på Cykloteket som böjde tillbaka. 

Dock med rekommendation att byta bakväxeln. Förhoppningsvis hinner jag det innan Mallis, om någon cykelbutik i stan har prylarna inne. Håller tummarna för Cykelcity. Annars kanske min nya gula Team Rynkeby-cykel får följa med utomlands istället... 

 Magnus och Mats.

Snart dags för avfärd. 
 Glad Bruse.
 Kul att våren är här och antalet cyklister vid Farsta simhall är många.
 Paus efter fartsträcka.

torsdag 22 mars 2012

Gainomax Sports Team

På lördag blir första utomhusrundan för säsongen tillsammans med Fredrikshof från Farsta.

Jag avslutar alltid mina pass med en Gainomax, oavsett om jag kört utomhus eller tränat på gymmet. Så snacka om att jag blev glad när jag läste att det finns möjlighet att ansöka om en plats i Gainomaz Sports Team och få sponsring av Gainomax.

Speciellt nu när det närmar sig Vätternrundan och jag kommer träna en hel del, och eftersom jag också siktar på att köra rundan under 10 timmar (!)

Läs mer här om Gainomax Sports Team och ansök även du!

Hjälp mig att öka mina chanser att bli utvald genom att kommentera och dela detta inlägg, please! :-)

tisdag 20 mars 2012

Snart dags att hämta ut cykeln

Träffade Filip ikväll. Vi tog en sväng till Bianchi Café och Cycles och satt och snackade en stund. Kul att träffas, men också kul att se att våra cyklar som ska ta oss till Paris nu finns levererade. Inte bara visningscykeln som har stått länge här, utan ett helt gäng fina gula cyklar fanns i butiken. På måndag kväll har vi teammöte och genomgång av cyklarna, sedan får vi dem vilken dag som helst...