tisdag 14 december 2010

Trevliga överraskningar med posten

Jag håller mig i form i vintermörkret genom boxpass och cykelpuls-pass på gymmet. Minst 3 pass i veckan brukar det bli. Har verkligen fastnat för pulspassen på cykel och hittat en ny grym instruktör på Sats på onsdagskvällarna.

Men vintern tillhör verkligen inte min favoritårstid och jag ser fram emot när snön lättar i vår så att jag kan börja köra igen med racern, som just nu får "vila" på vinden.

Det är mörkt och kallt, men när jag kom hem från jobbet i dag och en trist kväll i tvättstugan hägrade, fick jag två glada överraskningar med posten som muntrade upp. Dels en bonuscheck från Cykloteket och dels några trisslotter.

Jippie! Kvällen är räddad!

3 kommentarer:

 1. Härligt och riktigt bra jobbat där med spinningpassen. Själv känns det som att jag varit konstant förkyld sen början på november och framför allt senaste 2 veckorna, så det har gått lite sådär. Räknar med att ta igen träningen, sakta men säkert :)

  Keep it up!

  SvaraRadera
 2. Tack Martin! :-) När du blir kry för då du följa med på ett puls-spinning-pass. Är grymt kul och bra träning. Men vila är också nödvändigt ibland.

  SvaraRadera
 3. De där checkarna är alltid en trevlig - bonus! Själv fick jag en på 580 kr, vågar inte ens tänka på hur mycket jag måste ha handlat för då... ;)

  SvaraRadera