lördag 22 juni 2013

Vätternrundan 2013

Tidigare i våras bestämde jag mig för att hoppa av en Fredrikshofs sub9-grupper. Jag hade varken motivationen eller tiden att hinna med att träna så pass mycket som skulle behövas. Samtidigt var jag nöjd med förra året 9,33 som tiden blev.

Årets Vätternrundan blev istället en trevlig och behaglig tur tillsammans med Daniel där vi tog en mysig runda med målet att fika i varje depå. Något vi fixade med råge!

Vägen ner till Jönköping var blåsig och lite seg, sedan rullade det på bättre. Någon mil innan vi var framme i Hjo träffade vi på ett gäng killar som genomför klassikern och körde sin första Vätternrundan. De blev glada för draghjälp så vi hänge ihop hela vägen till mål. Trevlig gäng!

Totaltiden slutade på 12 timmar men då med 2 timmar i depåerna med räknade.

Solig paus med lasagne i Hjo.

Bull-paus i Boviken.

Kort paus vid Hammarsundet.
Summering av mina fyra Vätternrundor.

Här går jag i mål!

  

onsdag 12 juni 2013

På lördag är det dags

Fikatur med Christian och Christopher till Rosenhill.
Efter Italien-resan har tiden gått fort. Och mitt i alltihopa har jag bestämt mig för att strunta i sub9 och istället kör Vätternrundan utan något bestämt tidsmål. Är nöjd med tiden 9,33 från förra året och känner inte att jag varken har haft tid eller lust att toppa formen i år.

Istället har det blivit flera fina rundor under våren, bland annat Siljan Runt och en härligt tur på Nationaldagen till Märsta och Sigtuna.

Nationaldagstur med Felix och Michael.

Mysig tur på Nationaldagen.

Siljan Runt med bl.a. Christian.