måndag 22 november 2010

Fick en present i dag

Efter 12 veckors på gymmet minst 2 ggr/veckan fick jag i dag min present som var en iPhone-hållare. Grymt! Passar perfekt på överarmen när jag kör maskiner på egen hand.

Eftersom jag tycker det är rätt tråkigt att köra maskiner (går i stort sett enbart på pass), så finns det nu en bra morot för mig att träna lite maskiner på egen hand. Har ju Spotify Premium i mobilen så inga problem att hitta lämplig musik.

söndag 14 november 2010

Cykelresa till Mallorca bokad!

November tillhör verkligen inte min favoritmånad. Det är kallt, grått och trist. Och i dag bestämde jag mig för att ställa upp min racer på vintern. Istället för utomhusträning håller jag igång på gymmet med spinning (pulspass, givetvis), box och framöver en del body pump, har jag tänkt mig.

För att muntra upp mig bestämde jag mig i dag för att boka en resa till Mallorca i april. Efter att jag den senaste tiden har surfat runt och upptäckt att det finns mängder av arrangörer som anordnar cykelresor till Mallorca har jag nu bestämt mig för att åka med Cykelklubben.se

Deras koncept passar mig - som glad motionär - perfekt. Så nu åker jag iväg 2-12 april! Valde att hyra cykel på plats, eftersom jag bland annat är sugen på att byta upp mig, och det kan vara kul att prova något annat, innan jag köper nytt.

Men först väntar Stockholm filmfestival med start på onsdag! 13 filmer inbokade. :-)