onsdag 30 december 2009

Redan abstinens

Efter att inte ha tränat i 1,5 veckor börjar jag redan känna abstinens, så nu har jag bokat in tre puls-spinningpass med start nästa vecka.

Men först väntar nyårsfirande i Västergötland.

Gott Nytt År!!

fredag 18 december 2009

Tid för vila

Nästan -8 grader utomhus och en skön fredagskväll innan jul.

I morgon blir det puls-spinning, men sedan blir det vila i ett par veckor när jag är på resande fot över jul och nyår. Blir besök i Västergötland på olika platser och i mellandagarna blir det en kryssning till Helsingfors.

För mig är det viktigt att ha balans och efter en intensiv november och december är det nu skönt att få återhämta krafterna i juletid.

Men hittade ett foto i mobilen från i somras, vilket gör att jag redan börjar längta tills jag kan komma ut och cykla igen, även om det är mysigt och skönt med rikligt med snö.

God Jul!

söndag 13 december 2009

Vätternrundans officella cykelkläder

Nu har det Vätternrundans officiella cykelkläder kommit.

Läs mer här.

Spontant tycker jag att designen är rätt neutral och faktiskt lite tråkig. Gillar nog brallorna bäst. Tröjans svart/gula-ränder tycker jag ser så där snyggt ut på framsidan. Och varför fortsätter inte ränderna på baksidan av brallorna på tröjan?

Vad tycker du?

lördag 12 december 2009

Luciaspinning med frågesport

Nyss hemkommen från förmiddagens Lucia spinning-pulspass och laddar nu för kvällens aktiviteter (party med Melodifestivalklubben) med pasta och kyckling. Känns riktigt bra att vara igång med träningen igen efter min stukade fot eller snarare stukade tå.

Kryddan på dagens pass var frågesporten där vi deltagare skulle gissa vilka låtar som spelades. Känner mig rätt nöjd efter att ha svarat snabbast på bl.a. Alannah Myles med Black velvet, Dr. Alban med Sing Hallelujah, Kate Ryan med Ella ella och Blümchen med Heut is mein tag.

En helt annan sak: Har en dröm om att skaffa hund, men har än så inte länge löst frågan kring hur jag ska kunna cykelträna tillsammans med hunden. Svaret på frågan är nog nej, eftersom det varken verkar så praktiskt eller smart (tänk om hunden stryps i kopplet?!). Vad säger du?

tisdag 8 december 2009

Stukat fot = inställd träning

Stukade till foten när jag klev av bussen förra veckan och halkade på trottoarkanten. Fick rejält blåmärke över några tår. Inget brutet, men att tänka på träning har varit uteslutet. Vilket är riktigt trist. Jag som gillar att träna! Nu börjar jag bli i princip helt återställd, så i helgen ska det nog inte vara några problem att köra ett par spinningpass, men jag är osäker på hur jag ska göra i morgon med boxpasset. Vill ju ...

torsdag 3 december 2009

Bonuscheck

Fick en bonuscheck i dag. Kanske inte så mycket pengar, men för en fattig student var det glädjande. Blir perfekt att utnyttja när jag ska komplettera min utrustning i vår inför VR.